BACHATA - start nieuwe cursus

donderdag 10 januari 2019 - 21:00u
Deel deze pagina

Op 10 januari start een nieuwe cursus BACHATA in Artcafé Samsam. De cursus bestaat uit 11 lessen van een uur op iedere 2e en 4e donderdag van de maand (aanvang 21:00u) en is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende salsa/latin danser, dus ook voor nieuwkomers. Er is geen les in de voorjaars- en meivakantie. De laatste lesavond is op 27 juni.

Bachata is oorspronkelijk afkomstig van de Dominicaanse Republiek en is uitgegroeid tot een zeer populaire dansstijl op salsafeesten, overal ter wereld. De dans is gemakkelijker aan te leren dan salsa maar naarmate de cursus vordert, leer je steeds meer leuke en spannende danstechnieken en -variaties. Er is veel aandacht voor muzikaliteit, techniek en styling.

Meedoen kan nog! Inschrijven is nog mogelijk vóór aanvang van de eerste les op donderdag 10 januari om 21:00u in Artcafé SamSam (graag 15 min. eerder aanwezig zijn). De cursus kost € 108,- p.p. Het lesgeld dient contant te worden betaald bij inschrijving (er is geen pin). Let wel: voor een gelijke m/v-verdeling is het alleen mogelijk om als koppel in te schrijven.

Bekijk het lesrooster.

SALSA op dinsdagen in juli - gratis workshops gevorderd + semi gevorderd
SALSA - gratis proeflessen + inschrijven in Artcafé SamSam, Apeldoorn
Saturday Salsa Party - 20 juli - special edition
Instromen voor (semi) gevorderden
Salsa tip: Heel to the floor!