Hoe inschrijven?

Deel deze pagina

Beginners: Voorafgaand aan de nieuwe cursussen worden op één of meer avonden gratis proeflessen gegeven in GIGANT. Op deze avonden is er - vrijblijvend - gelegenheid om in te schrijven. Deelnemers aan een proefles krijgen € 10,- korting op het lesgeld en betalen dan slechts € 98,- voor de gehele cursus van 12 lessen van een vol uur (inclusief eventuele proefles), zonder 'verplichte' barpauze. De gratis proeflessen worden aangekondigd op deze website. Vooraf aanmelden voor een gratis proefles is niet nodig. Je kunt alleen komen of met een (dans)partner en/of vrienden. Het lesgeld dient contant bij de inschrijving te worden betaald (er is geen pin). Er zijn geen inschrijf- of administratiekosten.

TIP: Heb je bij de inschrijving niet genoeg geld 'bij de hand'? Geen probleem, je kunt ook inschrijven met een aanbetaling van € 20,-. De rest van het lesgeld - € 78 dus - betaal je dan op jouw eerste lesavond vóór aanvang van de les.

(semi) Gevorderden: Voor mensen die al redelijk of zelfs (heel) goed kunnen salsa dansen, bijvoorbeeld doordat zij eerder – bij Esta Manera of elders – salsa cursussen hebben gevolgd, is het op vrijwel ieder moment mogelijk om in te stromen in één van onze lesgroepen voor gevorderden of semi gevorderden. Er is altijd wel gelegenheid om op één van de lesavonden een vrijblijvende, gratis try-out te doen om in overleg met de docent(e) het lesniveau te bepalen dat het beste bij jou past. Ook is het mogelijk om een gewone les mee te doen als 'proefles'; dit kost € 20,- en als je je aansluitend aan deze les inschrijft voor (het vervolg van) de cursus wordt dit verrekend met het lesgeld. Heb je belangstelling of vragen, neem dan contact op of kom langs op één van de lesavonden.