Corona - vliegende doorstart

Deel deze pagina

Update: juni 2021 

DE LESSEN WORDEN NA DE ZOMERVAKANTIE HERVAT. Er worden dan ook weer nieuwe cursussen voor beginners en gevorderden gestart. Meer info binnenkort op deze website.

- Onderstaande informatie is niet geheel actueel en wordt aangepast zodra meer bekend is over toepasselijke corona protocollen en dergelijke. Excuses voor het ongemak -  

 

Voorlopig nog opgeschort

De lessen blijven voorlopig nog opgeschort. Intussen wordt achter de schermen doorgewerkt aan nieuwe lesprogramma’s vól met leuke, spannende en uitdagende danstechnieken -en variaties. Dus zodra het weer kan, maakt Esta Manera een 'vliegende doorstart' en wordt het weer supergezellig én leerzaam op alle lesavonden! Bring in the dancers!

Ook na de komende hervatting blijven we voorzichtig en worden de voorschriften volledig nageleefd. Dat betekent dat voorlopig in de lessen niet van danspartner wordt gewisseld en dat per les een beperkt aantal koppels kan meedoen. Ook wordt een looproute gehanteerd voor het komen en gaan naar/van de lessen en worden extra hygiënemaatregelen ingezet. Zodra de lessen worden hervat, wordt dat op deze webiste vermeld.

Vaste danspartner

Deelnemers dienen per les zelf af te spreken wie hun partner is. Dat mag per les verschillen en (inval)mannen mogen meerdere lessen volgen. 

Lessen worden een half uur vervroegd

De lessen op maandag en woensdag starten een half uur eerder dan voorheen: om 19:30u (gevorderd) en 20:30u (semi gevorderd) - zie lesrooster

Looproute en extra hygiëne

De toegang naar de lesruimte is vanuit de terrastuin aan achterzijde, via de Nieuwstraat. Tussen de opvolgende lesuren wordt de lesruimte extra geventileerd. Je verlaat de ruimte richting de voorzijde van het pand. Gebruik de ontsmettende handgel bij de entree van de lesruimte, bij de toiletvoorzieningen en op andere plekken in Artcafé SamSam. Voor de (inval)mannen die extra uren meedoen: ontsmet je handen ook tussen twee lesuren door.

Nog meedoen?

Deelname is nog mogelijk mits er voor de beoogde lesgroep voldoende ruimte op de dansvloer én danspartners beschikbaar zijn. Er is nog plaats voor een aantal mannen of koppels (m+v). Inschrijving en betaling (contant) dient vóór aanvang van de les plaats te hebben. Neem contact op. 

Beginners: nog even wachten

De eerder aangekondigde beginnerscursus wordt uitgesteld. Check deze website regelmatig voor nieuwe informatie en updates.