Kosten: 11 lessen voor € 98,- (studenten: € 88,-)

Deel deze pagina

De cursus bestaat uit 11 lessen van een vol uur (12 lessen met inbegrip van een eventuele gratis proefles) en kan naar keuze worden gevolgd op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in Artcafé SamSam in Apeldoorn. Een eventueel gemiste les kan worden ingehaald op een andere avond in dezelfde lesweek. Er worden drie cursussen per jaar gegeven. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. De normale cursusprijs is € 108,- (studenten: € 98,-*).

Beginners/nieuwkomers die zich inschrijven op één van de avonden waarop een gratis proefles wordt gegeven, ontvangen € 10,- korting en betalen slechts € 98,- (studenten € 88,-*). Deze korting geldt ook voor oud-cursisten die de draad weer willen oppakken. Bij inschrijving op de avond waarop een gratis proefles wordt gegeven, is het ook mogelijk om een 'aanbetaling' van € 20,- te doen en het restant te betalen op de eerste lesavond. Betalingen dienen contant te worden gedaan (er is geen pin). Vooraf aanmelden voor een gratis proefles is niet nodig. Esta Manera berekent geen inschrijf- of administratiekosten.

'Doorstromers' die in de laatste twee lesweken van de 'lopende' cursus inschrijven voor hun vervolgcursus krijgen eveneens € 10,- korting.

(semi) Gevorderden - Voor mensen die al redelijk of zelfs (heel) goed kunnen salsa dansen, bijvoorbeeld doordat zij eerder – bij Esta Manera of elders – salsa cursussen hebben gevolgd, is het op vrijwel ieder moment mogelijk om in te stromen in één van onze lesgroepen voor gevorderden of semi gevorderden. Er is altijd wel gelegenheid om op één van de lesavonden een vrijblijvende, gratis try-out te doen en/of om in overleg met de docent(e) het lesniveau te bepalen dat het beste bij jou past. Ook is het mogelijk om een gewone les mee te doen als 'proefles'; dit kost € 20,- en als je je aansluitend aan deze les inschrijft voor (het vervolg van) de cursus wordt dit verrekend met het lesgeld. 

Heb je belangstelling of vragen, neem dan contact op of kom langs op één van de lesavonden (zie lesrooster).

*: Het studententarief geldt voor studenten t/m 25 jaar op vertoon van een geldige studentenpas.