Evenementen en party's

Deel deze pagina

Saturday Salsa Party – supergezellige salsa party’s op iedere 3e zaterdag van de maand in Apeldoorn. Met afwisselend DJ Big George, DJ Virgil El Gigante en DJ Doble D en vele bezoekers uit de wijde omtrek. De party's zijn tijdelijk opgeschort maar worden in de loop van dit jaar hervat. 

De party's vinden hun oorsprong in het 'kerkje' in voormalig Artcafé SamSam in Apeldoorn. Al zo'n 25 jaar geleden werd er wekelijks door fanatieke dansers in dat 'kerkje' geoefend en aansluitend gefeest. Dit gebeurde letterlijk tussen de kerkbankjes en het toen nog aanwezige houten altaar werd gebruikt als DJ tafel. Met haar maandelijkse salsa party's wil Esta Manera deze unieke sfeer en gezelligheid voortzetten. De party’s beginnen om 21:30u met altijd een leuke en leerzame salsa workshop*. Entree 5 euro. Bring in the dancers! .

*: De workshops duren circa 30 minuten en bestaan meestal uit een solo gedeelte en een gedeelte voor koppels. Vaak zijn er voldoende extra solo mannen of vrouwen aanwezig, maar als je zeker wilt zijn van een 'workshoppartner' is het handig om daarmee van tevoren af te spreken.

Meer party's van overige organisatoren vind je in de (uitgaans)agenda's van Latinnet.nl en Salsa.nl.

TIP: Bekijk de foto’s van eerdere party’s.

Salsa cursus voor beginners gestart - laatste kans
Salsa tip: Heel to the floor!