Evenementen en party's

Deel deze pagina

Saturday Salsa Party – supergezellige salsa party’s op iedere 3e zaterdag van de maand in het voormalige kerkje in Artcafé SamSam (Apeldoorn). Met afwisselend DJ Big George, DJ Virgil El Gigante en DJ Doble D en vele bezoekers uit de wijde omtrek.

Al zo'n 25 jaar geleden, toen salsa in deze regio nog maar net in opmars was, werd er wekelijks door fanatieke dansers in het 'kerkje' geoefend en aansluitend gefeest. Dit gebeurde letterlijk tussen de kerkbankjes en het toen nog aanwezige houten altaar werd gebruikt als DJ-tafel. Sinds Esta Manera hier actief is, is deze plek weer een hot spot voor (latin) dansers en ook voor overige bezoekers die gewoon komen genieten van de sfeer, de gezelligheid en de muziek. De party’s beginnen om 21:30u met altijd een leuke en leerzame salsa workshop*. Entree 5 euro. Bring in the dancers! @Artcafé SamSam.

*: De workshops duren circa 30 minuten en bestaan meestal uit een solo gedeelte en een gedeelte voor koppels. Vaak zijn er voldoende extra solo mannen of vrouwen aanwezig, maar als je zeker wilt zijn van een 'workshoppartner' is het handig om daarmee van tevoren af te spreken.

Meer party's van overige organisatoren vind je in de (uitgaans)agenda's van Latinnet.nl en Salsa.nl.

TIP: Bekijk de foto’s van eerdere party’s.

Salsa tip: Heel to the floor!