Nieuwe cursussen

Deel deze pagina

In september starten nieuwe Salsa cursussen in Artcafé SamSam in Apeldoorn. 

Beginners
Voor beginners zijn er gratis proeflessen op ma/di/wo 3, 4en 10, 1112 september, aanvang 20:00 uur. Op deze avonden is er tevens gelegenheid om - met € 10,- korting - in te schrijven. Je betaalt dan slechts € 98,- voor de gehele cursus van 12 lessen (vol is vol). Studenten krijgen extra korting en betalen slechts € 88,-. Het lesgeld dient contant te worden betaald bij inschrijving. De proefles is tevens de eerste les van de nieuwe cursus die meteen in de week daarna wordt voortgezet; naar keuze op maandag- of dinsdagavond en een eventueel gemiste les kan in dezelfde lesweek worden ingehaald. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk.
Vooraf aanmelden voor een gratis proefles is niet nodig. Je mag alleen komen of met een partner en/of met vrienden. Je hebt ook geen speciale kleding of schoenen nodig om mee te doen.

Instromers (gevorderd/semi-gevorderd)
Leer beter dansen! Voor iedereen die al eerder salsa lessen heeft gevolgd – bij Esta Manera of elders – is er op 10, 11 en 12 september vanaf 21:00 uur gelegenheid voor een gratis, vrijblijvende try-out en/of om met de docent(e) te overleggen over de lesgroep die het beste bij jou past.

Bekijk hier het lesrooster.

Vooraf inschrijven - en waarom NU
Wil je alvast zeker zijn van een plek in de lesgroep en op de lesavond van jouw voorkeur? Kom dan inschrijven op één van de lesavonden in de huidige cursussen t/m 4 juli (zie lesrooster). Je kunt dan alvast een kijkje nemen in de lessen en krijgt bovendien ook € 10,- korting op het lesgeld. 

NU is het moment om te beginnen met een salsa cursus bij Esta Manera
Esta Manera kiest voor kwaliteit en daarom worden in de periode na deze eerste cursus – tot aan de zomervakantie van 2019 – geen nieuwe cursussen voor (absolute) beginners gestart. Meer dan 80% van haar cursisten kiest na een voorgaande cursus voor een vervolgcursus bij Esta Manera! Er worden drie cursussen per jaar gegeven. Zo kun je als beginner bij Esta Manera in één cursusjaar doorstromen naar het lesniveau (semi) gevorderd.